הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 ביצה
כוס מים פושרים
מעט קליפת לימון מגוררת
כף גדושה שמרים יבשים (חצי שקית שמרית, רבע קוביה שמרים טריים)
קורט מלח
למילוי:
קוביות שוקולד מריר
מרגרינה בטעם חמאה
אופן ההכנה
לשים בצק מכל החומרים ומתפיחים כשעה במקום חמים.
מרדדים את הבצק ומחלקים לריבועים.(עשרה בערך)
במרכז כל ריבוע מניחים קוביית שוקולד מריר וחתיכה קטנה של מרגרינה.
מקפלים לריבוע (כמו בלינצ'ס)
אופים כעשרים דקות בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון