הוראות הכנה
מרכיבים
5תפוחי אדמה בינונים מבושלים בקליפה
4 ביצים קשות
מיכל שמנת (צמחית או רגילה)
שקית פרורי לחם
מלח פלפל
חמאה
אופן ההכנה
אחרי שמבשלים את תפוחי האדמה ואת הביצים ומקליפים אותם.
1. פורסים את תפוחי האדמה והביצים לפרוסות עגולות.
2. לוקחים תבנית (עדיף פיירקס) ומסדרים שכבה ראשונה של תפוחי אדמה, עליהם מסדרים שכבת 2 ביצים.
3. מעגל שופכים שליש השמנת , מפזרים שכבה דקה של פרורי לחם ומתבלים במלח פלפל.
4. ושוב שכבה של תפוחי אדמה 2 וביצים , שליש מיכל שמנת ,פרורי לחם ותבלינים.
5. מסדרים שכבה אחרונה של תפוחי אדמה ומעליהם יתרת השמנת , פרורי הלחם והתבלינים.
6. מוסיפים מעל הכל3-4 קוביות חמאה קטנות
7. אופים בתנור ב180 מעלות כ15-20 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון