הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי עץ חמוצים ירוקים
¾ כוס יין יבש
כפית קינמון
4 ביצים
1 כוס כמו סוכר
1 כוס שמן קנולה
1 כוסות קמח מלא
1 שקית אפיה
אופן ההכנה
לגרד את תפוח העץ עם הקליפה בפומפיה עם החורים הגדולים
להוסיף את היין והקינמון ולהשרות כחצי שעה .
להקציף את הביצים עם הכמו סוכר והשמן, להוסיף את הקמח ושקית האפיה
לערבב בעדינות את תפוחי העץ עם היין לתוך הבצק.
לשמן 2 תבניות של מאפיינס או 2 תבניות מאורכות
לאפות בחום בנוני כ ¾ שעה עד שהקיסם יצא יבש
לאחר שהעוגות קרות אפשר להקפיא או להחזיק במקרר כמה ימים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון