חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שונים מעט מהמאפינס הרגילים. למי שאוהב בננות, זאת התשובה.
מאפינס בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שונים מעט מהמאפינס הרגילים. למי שאוהב בננות, זאת התשובה.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- חצי כפית מלח
- כפית סודה לשתייה
- 120 ג"ר חמאה מומסת
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 2 בננות בשלות, חתוכות לחתיכות קטנות
- כפית תמצית וניל
- ניתן להוסיף אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- במיקסר מערבבים את החמאה עם הסוכר הלבן והחום לתערובת רכה ואחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח, האגוזים והסודה לשתיה.
- למיקסר מוסיפים את הביצים, הבננות והוניל ומערבבים לאט.
- בהדרגה מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת אחידה.
- משמנים את תבניות המאפינס (לסיליקון אין צורך בשימון).
- ממלאים את שקעי המאפינס כמעט עד הקצה.
- ניתן לפזר מעל מעט מהאגוזים.
- אופים בערך 25 דקות.
- מקררים כ-5 דקות ואוכלים לצד נס קפה.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון