הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 כוס אבקת חלב
2 כוסות אורגנו טריים
3/4 כוס פרמזן מגוררת
3/4 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1 ביצה
3 כפיות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 / 2 כוס שמן זית
1 כוס מים חמים
1 כפית חומץ
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
1. בכוס מערבבים את השמרים היבשים עם הסוכר ומניחים עד שהוא מקציף ומעלה בועות
2. בקערה מערבבים את אבקת חלב עם הקמח.מוסיפים את שמן הזית ולשים אותו לתוך תערובת הקמח עד שהקמח סופג את השמן ודומה לחול רטוב.
3.מוסיפים לתערובת את הביצה ואחר כך את החומץ
4.מוסיפים את האורגנו והגבינה.
5.מוסיפים את השמרים ומערבבים עם מרית או כף עץ (הבצק יהיה דביק מאוד לעמוד בפיתוי ולא להוסיף קמח)
6.על תבנית מאפיס מרסיסים שמן ומעל מפזרים מעט קמח
7.בעזרת שתי כפות לוקחים מתערובת הבצק וממלאים את התערובת לתוך תבנית מאפין
8.מכניסים לתנור ואופים במשך 30-40 דקות (או עד שהשוליים מתחילים להזהיב)
9.להשחמה מפעילים את הגריל ל 3 דקות
לאפשר לו להתקרר 2-4 דקות ואז מוציאים מהתנור לקירור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון