חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס גבינה ואורגנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס גבינה ואורגנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 כוס אבקת חלב
2 כוסות אורגנו טריים
3/4 כוס פרמזן מגוררת
3/4 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1 ביצה
3 כפיות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 / 2 כוס שמן זית
1 כוס מים חמים
1 כפית חומץ
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
1. בכוס מערבבים את השמרים היבשים עם הסוכר ומניחים עד שהוא מקציף ומעלה בועות
2. בקערה מערבבים את אבקת חלב עם הקמח.מוסיפים את שמן הזית ולשים אותו לתוך תערובת הקמח עד שהקמח סופג את השמן ודומה לחול רטוב.
3.מוסיפים לתערובת את הביצה ואחר כך את החומץ
4.מוסיפים את האורגנו והגבינה.
5.מוסיפים את השמרים ומערבבים עם מרית או כף עץ (הבצק יהיה דביק מאוד לעמוד בפיתוי ולא להוסיף קמח)
6.על תבנית מאפיס מרסיסים שמן ומעל מפזרים מעט קמח
7.בעזרת שתי כפות לוקחים מתערובת הבצק וממלאים את התערובת לתוך תבנית מאפין
8.מכניסים לתנור ואופים במשך 30-40 דקות (או עד שהשוליים מתחילים להזהיב)
9.להשחמה מפעילים את הגריל ל 3 דקות
לאפשר לו להתקרר 2-4 דקות ואז מוציאים מהתנור לקירור
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון