חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס דבש פאבלובת מגדל תפוחי עץ ודבש ניגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס פאבלובת מגדל תפוחי עץ ודבש ניגר
מאפינס דבש פאבלובת מגדל תפוחי עץ ודבש ניגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס פאבלובת מגדל תפוחי עץ ודבש ניגר
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרנג:
4 חלבונים
250 גרם סוכר
חומרים למגדל תפוח העץ:
(8 יח' בתבנית שקעים גדולים מסיליקון או טפלון):
לתפוחים בדבש:
100 גר' חמאה
¾ כוס דבש
2/3 כוס סוכר חום
4 תפוחים קטנים (בקוטר שתואם את תחתית השקעים), קלופים ופרוסים לפרוסות
בעובי 1 ס"מ
אופן ההכנה
הכנת המרנג
1.מקציפים חלבונים בקערת מיקסר עד לשלב הגבעות הרכות (לא לפחד. המשמעות היא עד שהקצף נהיה לבן ומתחילות להיווצר מעין גבעות בעיסה).
2. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב וקשה.
3. שמים נייר אפייה על תבנית התנור, ובעזרת שק זילוף או בעזרת כף, יוצרים מעין קעריות מרנג בגודל שקעי תבנית הסיליקון.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-100°c ואופים כשעתיים, עד שהמרנג קשה ויבש.
הכנת מגדל תפוי העץ
5.שמים כפית חמאה וכפית סוכר חום בכל אחד משמונת השקעים של תבנית המאפינס
6.מניחים בשקעים 4-5 פרוסות תפוחים, זו מעל זו, כך שיחפפו זו לזו וימלאו עד לסף את
השקע. ויוצקים מעל מהדבש
7.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180°c ואופים 15-20 דקות, עד שפלחי תפוחי העץ
מזהיבים
8.מצננים לחם החדר
להרכבת המנה: מניחים דיסקת מרנג מעל כל שקע ולוחצים בעדינות הופכים את תבנית המאפינס ומשחררים כל שקע בעדינות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון