הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות קמח (200 גר)
25 גר' שמרים (קוביה או שימרית..)
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שום גבישי
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור
אופן ההכנה
מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה
מערבבים בקערה אחת את כל הנוזלים
מאחדים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה לעיסה
יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל
אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות
מגיש:
מקור: יהודית מיכאלי
שתף את המתכון