חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס זעתר וקשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס זעתר וקשקבל
מאפינס זעתר וקשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס זעתר וקשקבל
הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות קמח (200 גר)
25 גר' שמרים (קוביה או שימרית..)
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שום גבישי
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
200 גר' גבינת קשקבל גרוסה
1 כף זעתר טרי קצוץ + עלים נוספים לעיטור
אופן ההכנה
מערבבים את כל החמרים היבשים בקערה
מערבבים בקערה אחת את כל הנוזלים
מאחדים לעיסה אחת ומוסיפים את הגבינה לעיסה
יוצקים לתבניות מאפינס ומפזרים עלי זעתר מעל
אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: יהודית מיכאלי
שתף את המתכון