חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס פטריות ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס פטריות ותרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסילות פטריות שמפיניון
כ-400 גרם עלי תרד טריים ושטופים או1/2 שקית של עלי תרד קפואים
2 ביצים
1 גביע גבינה לבנה
2 כפות חיטה (נבט חיטה) ? לא חובה
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מפרידים את רגלי הפטריות מהכובע, פורסים את הפטריות ומטגנים במעט שמן זית עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים את התרד למחבת עם הפטריות לכמה דקות נוספות. מעבירים לקערה ומניחים להתקרר מספר דקות בטמפטורת החדר.
מוסיפים לקערה ביצים, גבינה, נבט חיטה, מלח ופלפל. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית שקעים משומנת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 40-35 דקות או עד שהמאפינס יציבים במרקמם וזהובים.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון