הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כפית אבקת אפיה
קורט סודה לשתיה
2 כוסות קישואים מגורדים על פומפייה (ניתן להחליפם בגזר, בננה, תפוחי אדמה, תפוחי עץ, סלק, דלעת וכו')
2 כפות שמנת
1.5 אגוזים שבורים
1 כוס צימוקים
3 ביצים
1 כוס שמן
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
2.בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים.
3.מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחת חלקה, שופכים את התערובת לתבנית שקעים.
4.אופים 25 דקות בחום 180 מעלות .
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון