חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס שוקולד- ("מדלן או' שוקולה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אישיות ("מאפינס") טעימות בטעם שוקולד או שוקו-תפוז.
מאפינס שוקולד- ("מדלן או' שוקולה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אישיות ("מאפינס") טעימות בטעם שוקולד או שוקו-תפוז.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
½1 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טבעי (או כוס חלב)
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
¼2 כוסות קמח.
¾ כוס קקאו.
כלים :
כ-30 קעריות נייר ("מנג'טים")
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-160°c .
במיקסר מעבדים היטב (חשוב ביותר!!!) חלבונים עם הסוכר להמון זמן עד שיהפך ממש קרם.
מוסיפים חלמונים, תפוזים (או חלב), שמן, וניל מערבלים לעוד מס' מועט של דקות עד אשר יתאחדו.
בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח, א. אפיה וקקאו – ומוסיפים בעדינות לתערובת הקרמית בתנועות עטיפה.
שמים במנז'טים או בתבנית שקעים (2/3 מהגובה) ולתנור.
בחום של 160°c, ל 10 דקות 12 דקות. לא לפתוח את התנור בזמן האפיה ולא לאפות יותר מדי.
לאחר הקרור על רשת -לשמור בכלי סגור.
בתיאבון !
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכוני שוקולד
שתף את המתכון