הוראות הכנה
מרכיבים
70 גרם (1/2 כוס) קמח פולנטה
50 גרם (5 כפות גדושות) קמח לבן
קורט אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 ביצה
1 גביע קטן (100 גרם) שמנת חמוצה
100 גרם גרגרי תירס טרי
לפיזור מעל:
2 כפות גבינת פרמזן או צ?דר מגוררת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים היטב את החומרים היבשים בקערה.
מערבבים ביצה ושמנת בקערה ומוסיפים גרגרי תירס. מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים קלות (כמה שפחות, גם אם נשארים גושים זה בסדר גמור). מעבירים לשקעים של תבנית מיני מאפינס משומנת. מפזרים מעל פרמזן. אופים 12-10 דקות, או עד שזהוב וקפיצי למגע
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון