חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של נייג'לה לוסון (מתוך "נייג'לה נותנת ביס").
מאפינס תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של נייג'לה לוסון (מתוך "נייג'לה נותנת ביס").
הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ משני תפוזים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
½ כוס חלב
½ כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה מומסת
250 גרם קמח תופח
שליש כוס אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
אופן ההכנה
מנפים את הקמח עם אבקת הסוכר ואבקת האפייה לקערה גדולה. הקערה נפרדת מערבבים את החלב עם מיץ התפוזים, תמצית הווניל והביצה. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב. מוסיפים ¾ מכמות החמאה המומסת ומערבבים היטב. שופכים את הנוזלים לקמח המנופה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה עם מעט גושים. מוסיפים את קליפות התפוז ומערבבים שוב
מורחים מעט חמאה מומסת בכל אחד מהשקעים של תבנית בעלת 12 שקעים. שופכים את הבלילה לתבנית, מעט בכל שקע עד שמסיימים את כל הבלילה. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כעשרים דקות.
מגישים חם עם ריבה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון