הוראות הכנה
מרכיבים
200 מיליגרם שמנת מתוקה
100 מיליגרם חלב
2 ביצים
4 כפות סוכר
3 כפיות אבקת תה ירוק
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלב עם התה הירוק
2. מוסיפים את הסוכר , השמנת והביצים וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב .
3. מעבירים לקופסה , מכסים ומכניסים למקפיא .
4. במהלך ההקפאה , מוציאים את הגלידה (כל חצי שעה בערך)
"טורפים" אותה בעזרת מזלג , ומחזירים - זאת כדי שנקבל גלידה חלקה .
אם יש לכם מכונת גלידה אז פשוט הכניסו אליה את התערובת המוקצפת
עד שהכל מוכן והכניסו לתוך המקפיא .
מגיש:
מקור: מתכון למאצ'ה של עופר חרמוני ממסעדת יקיניקו טנקה ,
שתף את המתכון