הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן
בצל גדול קצוץ
כוס עדשים
מים
כפית מלח
1 כוס בורגול גס
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים בצל גדול קצוץ,עד שהוא משחים מאוד.שמים כוס עדשים בסיר,מכסים במים ומבשלים עד שהן רכות אך לא מתפוררות.מוסיפים כפית מלח ואת הבצל המטוגן עם השמן.שוטפים 1 כוס בורגול גס במים כמה פעמים ומוסיפים לסיר.מבשלים כ-15 דקות,עד שהבורגול רך וסופג את המים.מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון