חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדיה לונ'ס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדיה לונה היא מאפה בוקר ארגנטינאי בסגנון קרואסון אך מסורתי מאוד לארגנטינה. brבד"כ כשתמצאו סבתא ארגנטינאית שיודעת להכין מדיה לונ'ס וטורטיז'ה דבר ראשון-תאמצו אותה. brאח"כ תבינו מה זה "ככה וככה איך שתופס"
מדיה לונ'ס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדיה לונה היא מאפה בוקר ארגנטינאי בסגנון קרואסון אך מסורתי מאוד לארגנטינה. brבד"כ כשתמצאו סבתא ארגנטינאית שיודעת להכין מדיה לונ'ס וטורטיז'ה דבר ראשון-תאמצו אותה. brאח"כ תבינו מה זה "ככה וככה איך שתופס"
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
3. ביצים
2. שקיות סוכר וניל
40 גר' שמרים טריים
קורט מלח
½ כוס שמן
150 גר' מרגרינה/חמאה
1. ק"ג קמח
אופן ההכנה
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים (חוץ מהמרגרינה/חמאה), תוך כדי ערבוב בוזקים כ-800 גר' קמח לתוך העיסה.
נותנים לבצק מנוחה של 10-15 דקות.
פותחים את הבצק ומורחים 50 גר' מרגרינה/חמאה ומקפלים אותה יחד עם הבצק עד שהיא מתאחדת עם הבצק (קיפול ללא הפסקה עד לאיחוד), לבצע את הפעולה 3 פעמים.
מניחים את הבצק כשעתיים במקרר.
מגלגלים לצורת סהרון (דומה לקרואסון),מורחים בביצה, מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-45 דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון