הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
3. ביצים
2. שקיות סוכר וניל
40 גר' שמרים טריים
קורט מלח
½ כוס שמן
150 גר' מרגרינה/חמאה
1. ק"ג קמח
אופן ההכנה
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים (חוץ מהמרגרינה/חמאה), תוך כדי ערבוב בוזקים כ-800 גר' קמח לתוך העיסה.
נותנים לבצק מנוחה של 10-15 דקות.
פותחים את הבצק ומורחים 50 גר' מרגרינה/חמאה ומקפלים אותה יחד עם הבצק עד שהיא מתאחדת עם הבצק (קיפול ללא הפסקה עד לאיחוד), לבצע את הפעולה 3 פעמים.
מניחים את הבצק כשעתיים במקרר.
מגלגלים לצורת סהרון (דומה לקרואסון),מורחים בביצה, מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-45 דקות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון