הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1 ק"ג עגבניות תמר
½ סלסלת דובדבנים
1 כף שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מלימון אחד טרי
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
250 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
מלח. ופלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון
כוס קמח
1 ביצה מקושקשת
אופן ההכנה
ההכנה
מערבבים את הבשר עם הבצל המטוגן ומתבלים
חותכים לכל עגבנייה את החלק העליון ומרוקנים בעזרת כפית את העגבנייה
ממלאים את העגבניות בתערובת הבשר
לוקחים כל עגבנייה טבלים בביצה ובקמח בצד של הבשר ומטגנים
מסדרים בסיר בעיגולים את העגבניות כשהבשר כלפי מעלה שיכבה אחת.
מוסיפים את השום. רסק העגבניות. מיץ הלימון. הסוכר.הפלפל השחור. המלח. והדובדבנים.מכסים במים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ 40 דקות .
להגיש כתוספת לאורז או כמנה ראשונה
בתאבון
אלי גרשון
מגיש:
מקור: א. גרשון
שתף את המתכון