חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליוני כבד אווז ואגסים שיכורים על מצע בריוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדליוני כבד אווז ואגסים שיכורים על מצע בריוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד אווז פרוס ל-10 פרוסות
2 ק"ג אגסים
2 ליטר יין אדום
1 מקל קינמון
1 ק"ג סוכר
גרידת לימון
10 יחידות בריוש
אופן ההכנה
מקלפים את האגסים באופן גס כך שתישאר מעט קליפה ומכניסים לסיר עם 2 ליטר יין. מוסיפים את מקל הקינמון, הסוכר וגרידת הלימון ומבשלים עד לריכוך. מוציאים את האגסים ומצמצמים את הרוטב. לאחר הצמצום מחזירים את האגסים לסיר.
משחימים את כבד האווז במחבת משני הצדדים. מתבלים במעט מלח ופלפל. מוסיפים למחבת 2-3 אגסים יחד עם מצקת גדולה של רוטב ומבשלים ביחד כ-3 דקות.
בצלחת הגשה מניחים בריוש. על הבריוש מניחים את כבד האווז. על כבד האווז ולידו מסדרים פרוסות אגס מבושל. יוצקים מעליהם את הרוטב המצומצם.
מגיש: dylam
מקור: שף הקטור שינדר ממסעדת פריים
שתף את המתכון