חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליוני מרלוזה עם כמהין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדליוני מרלוזה עם כמהין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 מדליוני מרלוזה טרייה במשקל 100 גרם כל אחד
3 כפות שמן זית
1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
1 קישוא חתוך לרצועות דקיקות
1 כרישה חתוכה לרצועות
1 עגבנייה קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות חומץ שרי
2 כפות חמאה
1 פטריית כמהין שחורה קלופה ופרוסה דק
מלח ופלפל
צנוברים
אופן ההכנה
מייבשים את הדג, מתבלים במלח ופלפל ומשהים בצד לחמש דקות. מחממים את השמן במחבת גדולה ורחבה ומטגנים את הדג על אש נמוכה מאד כחמש דקות מכל צד. מוציאים את הדג מהמחבת ושומרים במקום חם. מקפיצים את הירקות קלות בשמן עם מיצי הדש במשך מספר דקות. מזגגים עם חומץ. במחבת קטנה אחרת ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את פרוסות הכמהין. מסדרים את הדג בצלחות הגשה אישיות עם הירקות והכמהין. מקשטים בצנוברים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון