חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליין בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות ספוג מצויינות גם לילדים קטנים מאוד.
מדליין בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות ספוג מצויינות גם לילדים קטנים מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
¼1 כוס סוכר חום דמררה (250 גרם)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
3 בננות בשלות מעוכות במזלג למחית גסה (300 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל -180°c.
מעבדים את החמאה במיקסר עם וו גיטרה , סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, וקינמון. מעבדים עד לתערובת אחידה.
ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת, אם אין תבנית כזו אפשר לשים כפית מהתערובת על נייר אפיה ברווחים גדולים (כי העוגיות מתפשטות).
אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות קפיציות למגע וקיסם ננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי עם פירורים לחים. זהירות לא לייבש באפיית יתר.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון