הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס יוגורט עיזים 4.5% שומן
2 בננות , חתוכות לקוביות קטנות
2 אגסים, חתוכים לקוביות קטנות
2 שזיפים, חתוכים לקוביות קטנות
2 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות קטנות
50 גרם אוכמניות [ניתן להשתמש בקפוא ]
50 גרם פטל [ניתן להשתמש בקפוא ]
100 גרם גרנולה משובחת
2 כפות סילאן או דבש .
אופן ההכנה
לסדר בכוסות הגשה גבוהות את הפרי בשכבות עד שלושת רבעי הכוס ,
להוסיף כף גדושה גרנולה בצד אחד של הכוס ובצד הנגדי להוסיף את היוגורט
להוסיף מעל כפית וחצי של סילאן או דבש ולהגיש .
בתיאבון !!!
מגיש:
מקור: הרכבה עצמית
שתף את המתכון