הוראות הכנה
מרכיבים
2 מוחות(בערך 400 גרם כל אחד)
8 שיני שום מגורדות
1 כוס יין לבן
1 כף צלפים
פלפל,מלח
2 כפות מרגרינה
מים עם חומץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מרתיחים מים וחומץ ומבשלים בהם את המוח כ-2 דקות.
מוציאים מהמים,מרחיקים ורידים וגושים.
פורסים לפרוסות.
משחימים במרגרינה את השום ומטגנים בו את פרוסות המוח מכל צד כ-2 דקות.
מוסיפים את כל החומרים,פרט לפטרוזיליה.
מבשלים על אש קטנה כ-1/2 שעה.
בעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון