הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צדפות (מולים) נקיותמ"זקן" וחול
1 כוס יין לבן
רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
אופן ההכנה
מבשלים את הצדפות ביין הלבן כשלוש ארבע דקות עד שהן נפתחות. פותחים את הצדפות ומשאירים את הצדפה בתוך מחצית הקונכיה.
מערבבים סויה עם השום הכתוש והצ'ילי. מזליפי כף של התערובת על כל מחצית צדפה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לשתיים עד שלוש דקות.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון