הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג' מולים טריים
60 ג' חמאה
3 שיני שום
כוס יין לבן יבש משובח
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
שמנת מתוקה
2 עגבניות בשלות
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מקלפים את העגבניות וקוצצים.
2. חותכים את השום לחתיכות קטנות מאוד.
3. ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מטגנים את השום למספר שניות ומוסיפים את היין, עגבניות, מלח ופלפל.
4. מוסיפים את המולים ומבשלים מספר דקות עד שהם נפתחים. זורקים את המולים שלא נפתחו.
5. מוספים שמנת, מערבבים, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד עם פרוסות בגט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון