חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסחאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר בדואי וערבי .
מוסחאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר בדואי וערבי .
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם פרגיות או חזה עוף
1/3 כוס שמן זית
3 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום פרוסות
½ כפית כמון
1 כפית בהרט
1 כפית סומאק
2 עגבניות חתוכות לשמיניות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 לאפה גדולה ( למילוי התבשיל )
אופן ההכנה
1 . מחממים " סיר ווק " או מחבת עם שמן זית ומוסיפים בצל .
2 . מטגנים את הבצל היטב עד שהוא מזהיב , מוסיפים שום ומערבבים .
3 . מוסיפים את נתחי העוף או הפרגיות עם התבלינים , ומטגנים את הכל על להבה גדולה עד שהבשר משנה את צבעו .
4 . מוסיפים את הצנוברים עד שהם מזהיבים .
5 . מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד שזה מוכן .
6 . עורמים את הכל על לאפה ,ומפזרים פטרוזיליה עם סומאק ומגישים.
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון