חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה ביתית פשוטה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה ביתית פשוטה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים "מטוגנים" בתנור (ע"ע)
½ ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
150 גרם שעועית ירוקה טרייה קצוצה
½1 כפות רסק עגבניות
100 גרם פטריות טריות פרוסות דק
1 בצל ירוק קצוץ
1 כפית פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ושעועית ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה ומעט מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים כשלושת רבעי כוס מים, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה.
מסדרים שכבה של חצילים על תבנית פיירקס מלבנית. מעל מפזרים את חזה העוף. מעל יוצקים שלושת רבעי מכמות הרוטב. מעל מפזרים את הבצל הירוק. מעל מסדרים את שארית החצילים ומעל יוצקים את יתרת הרוטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות למשך כ-25 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון