חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה לבנונית מדהימה במיקרו גל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה צמחונית מדהימה וקלה להכנה
מוסקה לבנונית מדהימה במיקרו גל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה צמחונית מדהימה וקלה להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
1 בצל קצוץ דק
4 עגבניות קצוצות דק
1 קופסא רוטב עגבניות
½ כוס מים
½ כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
½ כפית כמון
3 כפות שמן תירס לטיגון החציל
אופן ההכנה
1. פורסים את החציל לפרוסות ממליחים ומניחים בצד לחצי שעה להגרת נוזלים.
2. מטגנים את פרוסות החציל (שיובשו עם מטלית), במחבת עם 3 כפות שמן , משני צידיו עד הזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן.
3. מכניסים את הבצל הקצוץ לקערת זכוכית ומכניסים למיקרו בעוצמה מלאה ל 2 דקות
4. יוצקים את רוטב העגבניות עם הבצל מהמיקרו לקערת זכוכית לסלט או תבנית פיירקס,
מוסיפים את השום הכתוש שמן הזית וכל שאר התבלינים מערבבים היטב ומוסיפים
את המים.
5. מסדרים את החציל המטוגן ברוטב.
6. מעליו מסדרים את קוביות העגבניה וסוגרים שתי שכבות של ניילון נצמד.
7. מכניסים את הקערה/ תבנית למיקרוגל בעוצמה מלאה ל 10 דקות.
8. מנמיכים את עוצמת המיקרוגל לחום בינוני לעוד 20 דקות.
9. מוציאים מהמיקרוגל, מורידים את הניילון ומעבירים לתנור למצב גריל עד שחלקו העליון משחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון