חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס אבוקדו מוקרם בגבינה על רוטב צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה סופנית
מוס אבוקדו מוקרם בגבינה על רוטב צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה סופנית
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו בשלים
1/3 גביע גבינה לבנה 3%
2 כפות מיץ לימון
1כף פיסטוק חלבי קצוץ
1/4 כפית מלח
לרוטב
1 חבילה חמאה
1/2 כפית צילי גרוס עבה
1כפית פפריקה
קמצוץ סוכר
קמצוץ מלח
4 גבעולי נענע לקישוט
אופן ההכנה
1. על מחבט באש נמוכה ממיסים את המרגרינה ומוסיפים
את שער התבלינים מבשלים מס' דקות עד למעט המכה וקבלת רוטב אחיד
2. מסירים מהש ונותנים להתקרר לחום החדר
3. חוצים את האבוקדו לשניים ובעזרת כף מוציאים את תוכנו לקערת מעבד מזון
מוסיפים את הגבינה ושאר החומרים (פרט לפיסטוק ולנענע)מפעילים את מעבד
המזון עד קבלת עיסה אחידה וחלקה יחסית
4. מוסיפים למעבד המזון חצי מהרוטב שהנחנו בצד ואת הפיטוקים ומערבבים בעזרת פולסים
5. שמים בקערה לקירור של שעה במקרר
6. על צלחת הגשה מסדרים בעזרת שקית זילוף או כף גדולה מעל שופכים מעט מהרוטב ומקשטים בעלי נענע טריה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון