הוראות הכנה
מרכיבים
מוס גבינה -
1 כוס סוכר
2 גבינה 9%
3 חלמונים
3 כפות איסטנס פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
350 גר' בישקוטים (ביסקווטים ארוכים)
קערה עם כפית קפה נמס ומים , 2 כפיות סוכר , 3 כפיות ליקר קפה
קערה נוספת עם כפית קקאו ומים 2 כפיות סוכר 2 כפיות רום
שוקולד 200 גר' מריר עם אגוזים
אופן ההכנה
קערה א' :- שמים ½ כוס סוכר גבינה חלמונים כף איסטנט הכל לערבל במהירות בינונית.
קערה ב':- יוצקים שמנת מתוקה ½ כוס סוכר 2 כפות איסטנט פודינג ומקציפים מוסיפים לקערת הגבינה ומקפלים בעדינות... (המרקם צריך להיות כמו קרם)
שכבה ראשונה: להרטיב מחצית מכמות הבישקוטים בקערה עם הקפה ולסדר בתבנית
ולשפוך מחצית מקרם הגבינה על שכבת הבישקוטים.
שכבה שנייה : להרטיב מחצית שניה של הבישקוטים בקקאו ולשפוך את יתרת הקרם למעלה
מגרדים את השוקולד ומפזרים על הקרם למעלה ולמקרר ל-24 שעות
בהצלחה ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון