חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים וטעים - מוס גבינה הכנה בשלבים br brדרושה תבנית פיירקס מלבנית br br
מוס גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים וטעים - מוס גבינה הכנה בשלבים br brדרושה תבנית פיירקס מלבנית br br
הוראות הכנה
מרכיבים
מוס גבינה -
1 כוס סוכר
2 גבינה 9%
3 חלמונים
3 כפות איסטנס פודינג וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
350 גר' בישקוטים (ביסקווטים ארוכים)
קערה עם כפית קפה נמס ומים , 2 כפיות סוכר , 3 כפיות ליקר קפה
קערה נוספת עם כפית קקאו ומים 2 כפיות סוכר 2 כפיות רום
שוקולד 200 גר' מריר עם אגוזים
אופן ההכנה
קערה א' :- שמים ½ כוס סוכר גבינה חלמונים כף איסטנט הכל לערבל במהירות בינונית.
קערה ב':- יוצקים שמנת מתוקה ½ כוס סוכר 2 כפות איסטנט פודינג ומקציפים מוסיפים לקערת הגבינה ומקפלים בעדינות... (המרקם צריך להיות כמו קרם)
שכבה ראשונה: להרטיב מחצית מכמות הבישקוטים בקערה עם הקפה ולסדר בתבנית
ולשפוך מחצית מקרם הגבינה על שכבת הבישקוטים.
שכבה שנייה : להרטיב מחצית שניה של הבישקוטים בקקאו ולשפוך את יתרת הקרם למעלה
מגרדים את השוקולד ומפזרים על הקרם למעלה ולמקרר ל-24 שעות
בהצלחה ובתאבון
מגיש: ital
מקור:
שתף את המתכון