חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס טונה מנת פתיחה מנצחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס טונה מעוטר איזה מנת פתיחה ניראת מקצועית כולם יפערו את פיהם
מוס טונה מנת פתיחה מנצחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס טונה מעוטר איזה מנת פתיחה ניראת מקצועית כולם יפערו את פיהם
הוראות הכנה
מרכיבים
מוס טונה
חומרים
5 קופסאות שימורים קטנות של טונה, מסוננות (מומלץ בשמן)
5 פלפלים חמוצים חתוכים לרצועות(ניתן לרכוש קופסא )
1 שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
1כף קטשופ
1/3 כוס מיץ לימון
1 שקית ג'לטין מומסת ב- 1/2 כוס מים רותחים
מעט מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה
1במעבד מזון: מעבדים טונה ושמנת חמוצה, כדקה. מוסיפים את שאר
המצרכיםפרט לגמבה החמוצה,
ומעבדים למרקם אחיד. מוסיפים את רצועות הגמבה המוחמצת.
ומערבבים
2בכלי ההגשה הרצוי )קערה, תבנית או כל כלי אחר( שמים ניילון נצמד
שיכסהאת הבסיס והדפנות. ויגלוש עד כדי כיסוי החלק העליון שופכים
לכליאת התערובת. מכסים היטב ומכניסים למקרר, להתייצבות, לשמונה
שעותלפחות.
פותחים את החלק העליון של התבנית והופכים לכלי הגשה
ניתן לעטר ברצועות גמבה ושמיר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון