הוראות הכנה
מרכיבים
מוס טונה
חומרים
5 קופסאות שימורים קטנות של טונה, מסוננות (מומלץ בשמן)
5 פלפלים חמוצים חתוכים לרצועות(ניתן לרכוש קופסא )
1 שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
1כף קטשופ
1/3 כוס מיץ לימון
1 שקית ג'לטין מומסת ב- 1/2 כוס מים רותחים
מעט מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה
1במעבד מזון: מעבדים טונה ושמנת חמוצה, כדקה. מוסיפים את שאר
המצרכיםפרט לגמבה החמוצה,
ומעבדים למרקם אחיד. מוסיפים את רצועות הגמבה המוחמצת.
ומערבבים
2בכלי ההגשה הרצוי )קערה, תבנית או כל כלי אחר( שמים ניילון נצמד
שיכסהאת הבסיס והדפנות. ויגלוש עד כדי כיסוי החלק העליון שופכים
לכליאת התערובת. מכסים היטב ומכניסים למקרר, להתייצבות, לשמונה
שעותלפחות.
פותחים את החלק העליון של התבנית והופכים לכלי הגשה
ניתן לעטר ברצועות גמבה ושמיר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון