הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות טונה בשמן - לסנן היטב מהשמן
קופסא קוטג' - אפשר גבינת טבורוג או כנען
בצל אדום חתוך לפרוסות גסות
חופן עלי פטרוזיליה שטופים
פלפל אדום וצהוב
שקית ג'לטין - לערבב את התוכן עם חצי כוס מים פושרים
כפית שמן קוקוס (אופציה)
יוגורט
מלח
כפית שטוחה של פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בקערה פרט לג'לטין ולצקת לתוך מעבד מזון.
התערובת עשויה להיראות נוזלית לא להיבהל.
להעביר את התערובת המוכנה לקערה ולצקת לתוכה את הג'לטין.
לערבב היטב ועכשיו תעבירו לכלי לפי הבחירה שלכם.
אם אתם רוצים שלמוס תהיה צורה מארכת תעבירו את זה לתבנית כסף מארכת.
אני שמתי לפני זה ניר אפיה ולמקרר לכמה שעות להתיצבות המוס.
במידה ותרצו להיות קצת יותר יצירתיים תעבירו לקערה עגולה ואחרי כמה שעות שהמוס התיצב תהפכו את זה על צלחת יפה ותקשטו את זה בפרוסות עגבניות ועלי פטרוזיליה.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון