הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה סלומון
4 כפות ורמוט
2 פרוסות לימון לא מקולף
בצל קטן פרוס
עלה דפנה
מלח
פלפל שחור לבן טחון
14 גרם גלטין
רבע כוס מיץ לימון
שליש כוס מיונז
חצי גביע שמנת חמוצה
קופסא שמנת מתוקה
2 כוסות מים
אופן ההכנה
מבאים לרתיחה את הוורמוט פרוסות הלימון הבצל עלה דפנה קורט מלח ו2 כוסות מים
לאחר רתיחה מוסיפים את הדג מנמיחים את האש ומבשלים כ10 דקות
מצננים ומוציאים את הד מהנוזלים מפרקים במזלג .
ממיסים את הגלטין בכוס מנוזלי הדג ומיץ הלימון מטבלים במלח ופלפל מוסיפים בהדרגה את הדג המפורר המיונז והשמנת החמוצה מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך התערובת
מרפדים תבנית " אינגליש קייק " בנילון ניצמד שוטחים את התערובת מכסים ומצננים עד שניקרש להעביר למקרר לשעה
להגשה : פורסים פרוסה בעובי ס"מ ומגישים עם לחם קלוי
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון