חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה סלומון
4 כפות ורמוט
2 פרוסות לימון לא מקולף
בצל קטן פרוס
עלה דפנה
מלח
פלפל שחור לבן טחון
14 גרם גלטין
רבע כוס מיץ לימון
שליש כוס מיונז
חצי גביע שמנת חמוצה
קופסא שמנת מתוקה
2 כוסות מים
אופן ההכנה
מבאים לרתיחה את הוורמוט פרוסות הלימון הבצל עלה דפנה קורט מלח ו2 כוסות מים
לאחר רתיחה מוסיפים את הדג מנמיחים את האש ומבשלים כ10 דקות
מצננים ומוציאים את הד מהנוזלים מפרקים במזלג .
ממיסים את הגלטין בכוס מנוזלי הדג ומיץ הלימון מטבלים במלח ופלפל מוסיפים בהדרגה את הדג המפורר המיונז והשמנת החמוצה מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך התערובת
מרפדים תבנית " אינגליש קייק " בנילון ניצמד שוטחים את התערובת מכסים ומצננים עד שניקרש להעביר למקרר לשעה
להגשה : פורסים פרוסה בעובי ס"מ ומגישים עם לחם קלוי
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון