הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' שוקולד מריר
1 ליטר שמנת מתוקה
אבקת קקאו לא מתוק לבזיקה
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד בסיר כפול, או בקערה עם מים מעל סיר עם מים רותחים.
2. מסירים מהאדים ברגע שנמס ומצננים מעט, מבלי להניח לשוקולד להתייצב.
3. מקציפים את השמנת לקצפת רכה.
4. נוטלים רבע מהקצפת, מערבבים היטב עם השוקולד ומקפלים מיד את יתרת הקצפת אל השוקולד.
5. מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד ומצננים במקרר שעתיים לפחות. מחלצים לצלחת ומפדרים בקקאו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון