חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד לבן עם אגסים בברנדי שוויץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם נהדר ניחוח נהדר ויפה בהגשה!
מוס שוקולד לבן עם אגסים בברנדי שוויץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם נהדר ניחוח נהדר ויפה בהגשה!
הוראות הכנה
מרכיבים
10 אגסים קלופים שמשאירים את הגבעול שלם
כוס ברנדי
2 כוסות מים
3 מכלי שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 חלמונים
10 עלי נענע יפים לקישוט
אופן ההכנה
בעזרת סכין קטנה מוצאים מהאגס אצ הגרעינים דרך החלק התחתון
מנחים את האגסים בסיר עם המים הברנדי והסוכר ומרתיחים
מנמיכים את האש ומבשלים ל30 דקות
מורידים מהאש מוצאים את האגסים ומצננים
מרתיחים בסיר קטן מיכל שמנת מתוקה ומיד עם הרתיחה להוריד מהאש מוסיפים את השוקולד הלבן מערבבים היטב עד להמסת השוקולד ומצננים
כאשר השוקולד מתקרר לטמפרטורת החדר להוסיף את החלמונים ולטרוף יחד
בקערה נפרדת מקציפים את 2 מכלי השמנת לקצפת יציבה ומקפלים בעדינות לתוך עיסת השוקולד
בכוס הגשה מניחים אגס ומעליו יוצקים את מוס השוקולד הלבן מקררים כשעתיים
ומגישים מקושט בעלה נענע
מגיש: עוזרד
מקור: מוניק שוויץ
שתף את המתכון