חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד לבן עם טבעות אננס מוקפצות ברום ודבש על מצע שערות קדאיף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס שוקולד לבן עם טבעות אננס מוקפצות ברום ודבש על מצע שערות קדאיף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מיכל שמנת מתוקה מוקצפת לקצף נוקשה
250 גרם שוקולד לבן מומס
6 טבעות אננס
¼ כוס רום
כפית חמאה
3 כפות דבש
חופן שערות קדאיף אפויות
אופן ההכנה
מקפלים את השמנת עם השוקולד המומס ומכניסים למקרר לשעה. מחממים את הדבש והחמאה במחבת וצולים את טבעות האננס שתיים עד שלוש דקות. מוזגים את הרום לאננס, משלהבים ומבשלים שתיים עד שלוש דקות נוספות.
מניחים בצלחת הגשה לבנה כף משערות הקדאיף, מעליהן מניחים את טבעת האננס ומעל כף גדושה ממוס השוקולד הלבן. מזגגים בעזרת הרוטב שנותר במחבת ומעטרים בשבבי שוקולד לבן ועלה נענע.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון