הוראות הכנה
מרכיבים
שוקולד ציפס [כ 250 גרם]
כוס שמן
3 כפות אבקת קקאו
2 קופסאות שמנת מתוקה
עוגיות סנדוויץ מרוסקות
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בסיר אידוי [ סיר מעל סיר]
מוסיפים את כוס השמן תוך כדי עירבוב לתערובת חלקה
מוסיפים את הקקאו בהדרגה תוך כדי עירבוב עד קבלת תערובת חלקה
להקציף את השמנת ולהוסיף את התערובת בהדרגה ולהמשיך להקציף עד קבלת מוס יציב
לצקת לכוסות הגשה ולפזר את רסק העוגיות
בתאבון
מגיש:
מקור: המטבח היהודי
שתף את המתכון