הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה
3 שוקולד מריר ללא סוכר
3 כפות מים
50 גרם חמאה
1 קופסה גדולה של תפוח עץ מרוסק ללא סוכר
קוקוס לקישוט
15 כוסות חד פעמיות
אופן ההכנה
להכניס למקרוגל בקערה את השוקולד חתוך לקוביות עם המים ל-3 דקות עד שהשוקולד נמס
ולהוסיף את החמאה ולערבב
להקציף את השמנת מתוקה ללא סוכר עד לקצף יציב.
להוסיף את השוקולד לקצפת ולערבב בעדינות
להניח על מגש את הכוסות
לחלק את תפוח העץ לכל הכוסות
להניח את הקצפת מעל ולפזר קוקוס או שוקולד מגורד ללא סוכר.
להכניס למקרר לשעתיים שלוש.
אפשר להוסיף עוד קצפת אחת ללא השוקולד כך יווצר עוד קומה של צבע.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון