הוראות הכנה
מרכיבים
2 מכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
5 חלמונים
200 גרם שוקולד מריר
½1 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.מניחים על האש סיר עם מים חמים ומעליו מציבים סיר קטן יותר עם השוקולד וממיסים.
2.מוסיפים לשוקולד המומס את החלמונים ומערבבים היטב.
3.מקציפים את השמנת עם הסוכר עד קבלת קצף אחיד וחזק. מכניסים לתוכה את השוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה.
4.יוצקים את המוס שוקולד לגביעים מעוצבים ומכניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.
הצעה:
אפשר להניח בתחתית כל גביע עוגיות חמאה ולצקת מעליו את המוס.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון