הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים חתוכים למקלות
חצי חבילת נבטים
2 גמבות חתוכות למקלות
תירס משימורים או טרי לא משנה בערך 50 גרם
נודלס
1 בצל קטן
1 טיבולית תאילנדית של קנור
כ200 גרם חזה עוף
1כפית זנגביל
1כפית קארי
1כף מרק עוף
פלפל ומלח לפי הטעם
שמן זית
אופן ההכנה
מתבלים את הבשר לפני בשמן זית וקארי
מכניסים שמן למחבת ושהוא רותח מכניסים את הטיבולית
כשהטיבולית נמסה מכניסים את הבשר לווק באש גבוה
כשהבשר בצבע לבן מכניסים את כל הירקות
כאשר הירקות מוכנים מכניסים את הנודלס
ומטבלים בתבלינים
מוצאים לאחר 2 דקות ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון