חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפץ אולטימטיבי "המנה החריפה" של גירף נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרן השפע - מנה שיש בה הכל: בשר, פירות ים, אטריות ושפע תיבול. לא פלא שהפכה במהירות ליקירת הסועדים ב"ג'ירף". רובם, משום מה, מעדיפים אותה בגרסה הלא חריפה. אם גם אתם כאלה ותרו על שמן הצ'ילי brחומרים למנה עיקרית גדולה מאוד או ל-4 מנות תוספת:
מוקפץ אולטימטיבי "המנה החריפה" של גירף נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרן השפע - מנה שיש בה הכל: בשר, פירות ים, אטריות ושפע תיבול. לא פלא שהפכה במהירות ליקירת הסועדים ב"ג'ירף". רובם, משום מה, מעדיפים אותה בגרסה הלא חריפה. אם גם אתם כאלה ותרו על שמן הצ'ילי brחומרים למנה עיקרית גדולה מאוד או ל-4 מנות תוספת:
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
100 גרם פילה חזיר
100 גרם חזה אווז
100 גרם פרגיות (ירך עוף ללא עצם)
1 כפית מלח
4 שרימפס גדולים נקיים, קלופים וחתוכים ל-3 חלקים
1 כפית שום קצוץ
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1/4 כוס נבטים
1/4 כוס כרישה פרוסה דק לאלכסון (החלק הלבן בלבד)
10 רצועות פלפל אדום
2 כפות יין אורז
3 כפות רוטב סויה
2 כפיות רוטב צדפות
1 כפית סוכר
2 כפיות שמן צ'ילי
300 גרם אטריות ביצים דקות מבושלות וקרות (אפשר גם ספגטי) - משקל אחרי בישול
למרינדה:
1 כוס סוכר
1 כוס סויה
להגשה:
שמן שומשום לזילוף
1 כף בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. מכינים את המרינדה מערבבים סוכר וסויה, עד שהסוכר נמס. משרים את הבשרים בתערובת למשך שעה.
2. מחממים במחבת ברזל 2 כפות שמן. צולים את נתחי הבשר במשך 5-3 דקות, רק עד שהם מקבלים גוון חום.
3.חותכים את הבשרים לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ. רצוי להשהות כמה שעות לפני ההגשה.
4. חולטים את השרימפס: מביאים לרתיחה ליטר מים עם כפית מלח. חולטים שרימפס 45 שניות. מסננים ומניחים בצד.
5. מחממים במחבת טפלון עבה וגדולה או בווק את שאר השמן, שום וג'ינג'ר, עד שהשום מעלה ריח. מוסיפים את הבשרים והשרימפס ומערבבים.
6. מוסיפים את שאר הירקות וחומרי הטעם ומערבבים. מוסיפים אטריות ו-3-2 כפות מים ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהמנה חמה.
7. מעבירים לצלחת. מזלפים שמן שומשום ומקשטים בבצל ירוק.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון