הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
6-7 שיני שום
3-4 גזרים
3-4 גמבות במיני גוונים
חזה עוף
צ'ילי מתוק
רוטב סויה
סוכר
מלח
כורכום
אופן ההכנה
קוצצים את השום והבצל
מקלפים את הגזרים וחותכים לרצועות
חותכים את הגמבות לרצועות
חותכים את החזה לרצועות
לוקחים מחבת גדולה (לא וואק, ולא מחבת רגילה, מחבת גדולה ושטוחה)
שמים שמן ומבשלים את כל הבישול על אש בינונית
שמים את השום והבצל עד שהבצל משחים מעט
שמים את הגזרים והגמבות ומערבבים מדי פעם
כשהגזרים והגמבות מתרככים מעט שמים גם את החזה עד שמלבין
לאחר מכן שמים (מעט!!) מלח וסוכר, וכורכום קצת יותר.
מערבבים, ואז שמים את הסויה ואת הצ'ילי
מערבבים שוב, ובתיאבון..
בגדול יש את אותו מתכון עם טוויסט מעניין גם באתר של סוגת
https://www.sugat.com/
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון