חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפץ עוף וירקות ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מוקפץ טעים במיוחד, אלא שלא באמת מקפיצים אותו brהוא גם שוחה ברוטב, ועם קשר אדוק ומעולה בין מתיקות לחמיצות
מוקפץ עוף וירקות ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מוקפץ טעים במיוחד, אלא שלא באמת מקפיצים אותו brהוא גם שוחה ברוטב, ועם קשר אדוק ומעולה בין מתיקות לחמיצות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
6-7 שיני שום
3-4 גזרים
3-4 גמבות במיני גוונים
חזה עוף
צ'ילי מתוק
רוטב סויה
סוכר
מלח
כורכום
אופן ההכנה
קוצצים את השום והבצל
מקלפים את הגזרים וחותכים לרצועות
חותכים את הגמבות לרצועות
חותכים את החזה לרצועות
לוקחים מחבת גדולה (לא וואק, ולא מחבת רגילה, מחבת גדולה ושטוחה)
שמים שמן ומבשלים את כל הבישול על אש בינונית
שמים את השום והבצל עד שהבצל משחים מעט
שמים את הגזרים והגמבות ומערבבים מדי פעם
כשהגזרים והגמבות מתרככים מעט שמים גם את החזה עד שמלבין
לאחר מכן שמים (מעט!!) מלח וסוכר, וכורכום קצת יותר.
מערבבים, ואז שמים את הסויה ואת הצ'ילי
מערבבים שוב, ובתיאבון..
בגדול יש את אותו מתכון עם טוויסט מעניין גם באתר של סוגת
https://www.sugat.com/
מגיש: Dan Dayan
מקור:
שתף את המתכון