הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג מושט במשקל עד חצי ק"ג נקי מקשקשים ומאיברים פנימיים
1 תפוח אדמה פרוס במנדולינה
חצי כרישה פרוסה לרצועות דקות
שמן לטיגון עמוק
שמן
מלח ופלפל
חצי פלפל צ'ילי חריף
1 שן שום חצויה
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הדג. ממליחים את פרוסות תפוחי האדמה. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד להזהבה יפה וקצת להשחמה ומוציאים לנייר סופג. מטגנים את רצועות הכרישה בשמן עמוק להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
מחממים שמן במחבת. מכניסים את הפלפל ואת השום לשמן כשזה האחרון עדיין קר על מנת שיפיצו ריח וטעם בשמן שיחדור גם לדג. מטגנים את הדג כחמש דקות מכל צד להשחמה יפה ולקבלת עור קריספי פריך. מעבירים הכל לצלחת הגשה ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון