הוראות הכנה
מרכיבים
דג מושט גדול וטרי ונקי
½ כוס שמן לטיגון
1 כפית ממרח קארי אדום
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הדג מכל הכיוונים וגם מבפנים. מכניסים אל תוך בטן הדג את השום הפרוס, הכוסברה והלימון. מורחים על הדג את ממרח הקארי ונותנים לדג לנוח במקרר לספוג טעמים כשעה עד שעה וחצי. מחמימים את השמן במחבת יחד עם שן השום החצויה. כאשר השמן חם מאוד מכניסים פנימה את הדג ומטגנים כשלוש עד ארבע דקות מכל צד עד להשחמה יפה.
מגישים חם עם סלט ערבי קצוץ דק, או סלט ירוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון