חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מושט מטוגן בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מושט מטוגן בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דג מושט גדול וטרי ונקי
½ כוס שמן לטיגון
1 כפית ממרח קארי אדום
1 שן שום פרוסה
1 שן שום חצויה
5 גבעולי כוסברה
2 פרוסות לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הדג מכל הכיוונים וגם מבפנים. מכניסים אל תוך בטן הדג את השום הפרוס, הכוסברה והלימון. מורחים על הדג את ממרח הקארי ונותנים לדג לנוח במקרר לספוג טעמים כשעה עד שעה וחצי. מחמימים את השמן במחבת יחד עם שן השום החצויה. כאשר השמן חם מאוד מכניסים פנימה את הדג ומטגנים כשלוש עד ארבע דקות מכל צד עד להשחמה יפה.
מגישים חם עם סלט ערבי קצוץ דק, או סלט ירוק.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון