חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מח'ללה - חמוצים מלפת וסלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מח'ללה - חמוצים מלפת וסלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 לפתות טריות
1 סלק גדול וטרי
3 גזרים טריים וגדולים
מעט כרוב
מים
מלח
אופן ההכנה
מקלפים את סלק חוצים לשניים ופורסים אותו. חוצים את הלפתות ופורסים אותן. קולפים את הגזרים, חוצים לשניים או שלושה וחותכים רצועות עבות.
בצנצנת גדולה (2 ליטר לפחות) מניחים שכבות של הירקות (למעט הכרוב) עד שמגיעים לקצה. בקערה נפרדת ממיסים מלח במים ביחס של כפית מלח לכל כוס מים. שופכים את מי המלח לתוך הצנצנת עד שממלאים אותה לחלוטין. שמים מעט עלי כרוב למעלה וסוגרים את הצנצנת בכוח. מניחים את הצנצנת במקום מוצל למשך כשבוע עד שהחמוצים מוכנים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון