הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס סוכר חום
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס מלח
1 כפית חומץ לבן
12 שיני שום קלופות
1 צרור שמיר
16 כוסות מים
2 קילו אבטיח
אופן ההכנה
1. בצנצנת הניתנת לאטימה מערבבים סוכר, פלפל, מלח, חומץ, שום, שמיר, וכוס אחת מים פושרים ומערבבים עד שהמלח והסוכר נמסים.
2. חותכים את האבטיח לפרוסות של 1 ס"מ לרבות קליפת האבטיח ומסדרים בצנצנת
3. מוסיפים את יתרת המים סוגרים את הצנצנת
4. מעבירים למקרר לשבוע
5. פותחים אוכלים ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון