חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחמץ מדליוני בצל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמץ מדליוני בצל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצל אדום קלוף ופרוס לפרוסות
2 כפיות מלח
1.5 כוסות סוכר
3 כוסות חומץ
5 שיני פלפל אנגלי
1 מקל קינמון
2 י"ח ציפורן
2 עלי דפנה
1 פילפל צילי קטן
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מכניסים את כל חומרי התחמיץ (פרט לבצל) ו 8 כוסות מים ומביאים לרתיחה
2. מסדרים על מזלג את טבעות הבצל ומכניסים תוך אחיזה את טבעות ל 20 שניות בישול
מוציאים למסננת לקירור, כך עושים עם כל הטבעות.
3. מקררים את נוזלי המישרה לחם החדר
4. בצנצנת שניתנת לאטימה מסדרים את כל טבעות הבצל ושופכים מעל את חומר המישרה לרבות תכולתו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון