הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצל אדום קלוף ופרוס לפרוסות
2 כפיות מלח
1.5 כוסות סוכר
3 כוסות חומץ
5 שיני פלפל אנגלי
1 מקל קינמון
2 י"ח ציפורן
2 עלי דפנה
1 פילפל צילי קטן
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מכניסים את כל חומרי התחמיץ (פרט לבצל) ו 8 כוסות מים ומביאים לרתיחה
2. מסדרים על מזלג את טבעות הבצל ומכניסים תוך אחיזה את טבעות ל 20 שניות בישול
מוציאים למסננת לקירור, כך עושים עם כל הטבעות.
3. מקררים את נוזלי המישרה לחם החדר
4. בצנצנת שניתנת לאטימה מסדרים את כל טבעות הבצל ושופכים מעל את חומר המישרה לרבות תכולתו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון