הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 סלקים בינוניים טריים קלופים
מיץ משלושה לימונים סחוטים
1/8 כוס שמן תירס
1 כפית מלח גס
1 כף סוכר דמררה
1 כפית פלפל גרוס עבה
1 כפית כמון
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1. לקערה גדולה מכניסים את כל החומרים פרט לסלק ומקציפים היטב עם מטרפה
עד קבלת נוזל מעובה שחום כמהה
2. חותכים את הסלק לשניים ופורסים עם סכין חדה לפרוסות דקיקות עד כמה שניתן
3. מערבבים את הסלק ברוטב שיצרנו מעבירים לכלי איחסון עם מכסה ומנערים מדי פעם
4. בחלוף 15 דקות המחמץ מוכן לאכילה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי תצלום דורעם גונט
שתף את המתכון