הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית וגזר כבושים
החומרים
2 ראשי כרובית מחולקת לפרחים
1/2 חבילה גזר חתוך לטבעות דקות
1 חבילה שמיר
2 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים לטבעות
מלח לפי יחס של 1.5 כפית מלח לכוס מים
רותחים
10 גרגירי פלפל אנגלי
6 שיני שום
כפית מלח לימון
4 גבעולי סלרי עלים
1 כף שמן
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
בתחתית צנצנת שניתנת לאטימה מניחים מחצית מצרור השמיר מחצית גבעולי הסלרי 3 שיני שום מעוך 5 גרגירי פלפל 2 פלפלים חריפים מחורצים מסדרים את הכרובית בשכבות עד מחצית מוסיפים את יתרת החומרים ומסדרים את טבעות הגזר עד כמעט לפתח המיכל מוסיפים מים רותחים עד כמעט פתח המיכל מוסיפים כף שמן אוטמים היטב מניחים בשמש ל- 10 ימים פותחים טועמים ומעבירים למקרר.
הערות:
ניתן לקבל צבע צהוב בעם מוסיפים כף כורכום
ניתן להחליף את מלח הלימון בכף וחצי חומץ הדרים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון