חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחמצי פלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמצי פלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר פילפלים שלמים או פרוסים לטבעות
1.5 כוס חומץ תפוחים
1/2 כפית שמן
2 כוס מים
2 כפות גרגרי חרדל
4 עלי דפנה
4 שיני שום, דפוקים קלות
4 כפות מלח ים גס
1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. מכניסים את הפלפלים החצויים לצנצנת
2. בסיר, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ -5 דקות עד רתיחה.
3. יוצקים את נוזל כבישה החם על הפלפלים ולתת להתקרר לחם החדר.
לנער אותו כדי שעל התבלינים יתפזרו באופן שווה.
4. באם רצונך בפלפלים נוקשים ניתן להתחיל לאכול לאחר 4 שעות.
5. כדי להגיע לפלפל מוחמץ סוגרים את הצנצנת ולהעביר למקרר ל 4 ימים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון