הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר פילפלים שלמים או פרוסים לטבעות
1.5 כוס חומץ תפוחים
1/2 כפית שמן
2 כוס מים
2 כפות גרגרי חרדל
4 עלי דפנה
4 שיני שום, דפוקים קלות
4 כפות מלח ים גס
1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. מכניסים את הפלפלים החצויים לצנצנת
2. בסיר, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ -5 דקות עד רתיחה.
3. יוצקים את נוזל כבישה החם על הפלפלים ולתת להתקרר לחם החדר.
לנער אותו כדי שעל התבלינים יתפזרו באופן שווה.
4. באם רצונך בפלפלים נוקשים ניתן להתחיל לאכול לאחר 4 שעות.
5. כדי להגיע לפלפל מוחמץ סוגרים את הצנצנת ולהעביר למקרר ל 4 ימים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון