הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג עגבניות בשלות
2-פלפל צ'ילי ירוק
1-פלפל אדום מתוק
6-כפות שמן
½-כוס מים
1-כף רסק עגבניות
1-כף סוכר
1-כפית מלח
5-שיניים שום קצוצות
אופן ההכנה
לחלוט עגבניות במים רותחים ולקלף, לקצוץ גס.
לקצוץ את הפלפלים ואת השום.
לצקת שמן לסיר ולהוסיף את הפלפלים, לטגן תוך כדי עירבוב כ-10 דקות.
להוסיף שום, עבניות והמים, להביא לרתיחה, להנמיך להבה למינימום ולבשל שעה וחצי מכוסה חלקית.
לתבל ולהוסיף רסק, לערבב היטב ולבשל עוד חצי שעה.
לאחסן בצנצנת ולשמור במקרר.
מגיש:
מקור: מרוקאי-אמא
שתף את המתכון