הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות
5 - 6 שום
2 פלפלים חריפים מטוגנים (לא חובה)
מלח
שמן
אופן ההכנה
1) שוטפים את העגבניות (יש כאלה שאוהבים לקלף את העגבניות, אני לא) וחותכים לקוביות ושמים בסיר עמוק לבישול
2) קולפים את השום וכותשים יש לתוך הסיר עם העגבניות
3) מוסיפים מעט שמן ומלח לתיבול
4) מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה ואז מנמיחים ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל המיץ של העגבניות מתאדה או רצוי להשאיר מעט רוטב כדי שלא יהיה יבש מדי.
5)אם העגבניות לא אדומות כל כך אפשר להוסיף מעט פפריקה מתוקה אפשר להוסיף גם כן פלפל חריף מטוגן כך המטבוחה תצא חריפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון